2007-02-22

Hyypiä jälleen penkillä

Sami Hyypiä istui jälleen eilen penkillä koko ottelun kun Liverpool voitti vieraissa 2-1 Barcelonan Mestareiden liigan pelissä. Tämä oli kauden tärkein peli Liverpoolille. Nyt on enää vaikea uskoa, että Hyypiää säästellään. Tosiasia on se, että Hyypiä ei kuulu parhaaseen miehistöön. Ja näin Sami pelaa vain helpompia pelejä, jolloin avainpelaajia säästellään.
Suomen maajoukkueelle on kuitenkin hyvä asia Hyypiän vähäinen pelaaminen. Nyt Sami ei ole väsynyt ja pystyy antamaan parhaan panoksen maajoukkueessa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyypiä ei säästellä, vaan hänet on sivuutettu, se on sanomattakin selvää. Jos pelejä kuitenkin tulee 20-30 vuodessa, niin asiasta lienee enemmän hyötyä maajoukkueelle. Mutta jos hän ei saa pelejä ollenkaan alle ennen maaotteluja, niin sitten tilanne on huono.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Hyypiä on vakuutellut, että pysyy Liverpoolissa. Niin kuitenkin on hyvin mahdollista myös seuran vaihto, jotta pääsee kunnolla pelaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän kevään varmaan pysyy Liverpoolissa, mutta jollei tilanne muutu, kesällä/syksyllä voi olla seuran vaihto edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään Hyypiä pelasi koko ottelun ja teki maalin kun Liverpool voitti Sheffield Unitedin Anfieldillä 4-0. Tämä oli etukäteenkin helppo ottelu Liverpoolille.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti yritti Hyypiä eilen esittää pirteää Ylen haastattelussa penkillä istutun Barcelona pelin jälkeen.