2007-02-05

Litmasen jatko avoinna

Litmanen odottaa nilkan paranevan helmikuun aikana. Eli jos kaikki menee hyvin niin Litmanen voi pelata Bakussa. Mutta myös seurajoukkueen tilanne avoinna. Jos nilkan paranemisessa ongelmia, niin voi olla mahdollista, että maestro nähdään jälleen Veikkausliigassa ja Lahdessa. Katso asiaan liittyvä uutinen sivujen Historia osiossa olevasta Litmasen loukkantumiset kohdasta. Tosin uutisessa Litmanen on jälleen kerran diplomaatti. Kuten asiaan kuuluu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On olemassa pieni mahis, että Litti tulee Lahteen. Toisaalta, Litillä ei ole enää niin paljon kytköksiä FC Lahteen, kun Kampman sai kenkää ja Koskiset sekä Kautonen ovat lopettaneet.

Anonyymi kirjoitti...

Mursu on ainakin Litmaselle tuttu. Ja jos Litti tulee Suomeen niin olisi vääryys jos ei tulisi Lahteen pelaamaan. Silloin myös FC Lahden purkaminen olisi askeleen lähempänä, koska ymmärtääkseni Litti oli yksi henkilöistä FC Lahden perustamisen takana.

Anonyymi kirjoitti...

Malmö FF kuulemma aloittaa neuvottelut Litmasen kanssa jos leikattu nilkka kestää Suomen maajoukkueen tämän viikon Italian leirin.

simo kirjoitti...

Jari Litmanen pelaa siis kauden 2009 FC Lahdessa.
Tänään Litmanen oli illalla ravintola Mamma Mariassa.