2007-02-06

Maailman paras avaus 2007 - ehdotus

Maailman paras avaus tarvitsee päivittää, koska ainakin Zidanen tilalle tarvitaan pelaaja. Ehdotus C.Ronaldo vasempaan laitaan ja Arsenalin Alexander Hleb oikeaan laitaan.
Lisäksi ehdotus, että Thuramin tilalle Chelsean Terry ja kärkeen Eto'on tilalle Manun Rooney. Mitä mieltä ollaan?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitää löytää parempia pelaajia ennenkuin aletaan päivittää, kun ehdotetut.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää siltä, että maailmasta ei löydy parempia. Kun ei ehdotuksia tule. Mielestäni työmyyrä Hleb sopii loistavasti magatähtien rinnalle. Jonkun on juostavakin. Rooneytä parempaa kärkeä ei ole tällä hetkellä. Ja Terry ei perusteluita kaipaa.

Anonyymi kirjoitti...

Klubin sivuilla on vanhentunutta tietoa tämän avauksen osalta. Kaavio pitäisi päivittää. Laitanko ehdotetut nimet vai onko löytynyt ideoita? Huom. tämähän ei tule olemaan lopullinen avaus vaan vuoden lopussa tilanne jäädyttyy.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla liian vaativaa yrittää pitää maailman parasta avausta jatkuvasti päivitettynä. Kuka pystyy sanomaan, mikä on paras avaus juuri tietyllä hetkellä. Se on täysin mahdotonta. Mielestäni riittää jos klubin asiantuntijaraati kokoontuu ja määrittää ko. vuoden paras avaus vuoden lopussa, kun on tilastot ym. käytössä. Ei tällä hetkellä voi sanoa 2007 vuoden parhaasta avauksesta yhtään mitään, varsinkin jos näytöt pitää perustua vuoden 2007 näyttöihin.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkona edelliseen, että parhaan Suomen avauksen päivittäminen perustuu juuri sen hetken parhaaseen avaukseen, mutta se on helpompi määrittää, koska klubin jäsenten asiantuntemus riittää siihen ja pelaajien seuranta on muutenkin helpompaa ja tiiviimpää. Ainakin lähes kaikki maaottelut tulee seurattua ja analysoitua tarkkaan. Näiden kahden kentällisen määrittämisessä (siis maajoukkueen ja maailman) voisi tämän vuoksi pitää eri periaatetta.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä samanlaisella menettelyllä pyritään juuri nostamaan klubin asiantuntioiden tasoa. Kun pohdinta tapahtuu pitkin vuotta, niin laatukin kehittyy. Joten olisi parasta laittaa nyt edes jotain. Ja päivittää tilannetta kun oppimista on tapahtunut. Eli tämä prosessi on itseämme varten.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärän nimimerkki Simon kannan ja voidaan periaatteessa toimia niinkin, mutta vaikka olisi kuinka hyvä asiantuntija, niin kuka pystyy sanomaan kaikista maailman pelaajista ketkä kuuluvat maailman parhaaseen avaukseen tammi-helmikuussa. Mutta jos laitetaan niistä pelaajista, joita edes osa asiantuntijaraadista on nähnyt edes telkkarista, niin laitetaan ehdottamasi. Ainakaan minulla ei ole tällä hetkellä parempia pelaajia mielesssä. Kyllähä asia tietysti periaatteessa onnistuu vastaavasti kun maajoukkueen kanssa, jossa vanha joukkue on vallassa kunnes joku uusi sivuuttaa selkeästi edellisen. Muutaman kuukauden loukkaantuminen ei vaikuta asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun anonyymi hyväksyy menettelyn. Paras avaus on mielipide asia. Tätä ei pidä ottaa liian vakavasti ja otetaan opettelun kannalta. Eli teenkö muutokset? Pois: Zidane, Eto'o, Thuram. Tilalle: Hleb, Rooney, Terry.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun tässä luomme periaatetta vuosikymmeniksi, niin jankuttamalla kysyn edelleen periaatteen perään. Tarkoitan vaan, että Eto on toipunut luokkaantumisesta ja hän on tällä hetkellä parhaan avauksen mies. Jos me tiputamme hänet pois, niin siihen pitäisi olla perustelu, jos verrataan tilannetta maajoukkueen parhaan avauksen päivittämiseen. Eli ehdotan että vaihetaan muut, mutta ei Etoa tässä vaiheessa. Voi alkaa kohta paukuttamaan maaleja ja joudutaan vaihtamaan hänet takaisin. Toinen ehkäpä järkevä vaihtoehto on, että pyrimme päivittämään maailman parasta avausta hiukan tiuhempaan kun maajoukkueen ja tässäkin tapauksessa vaihdammme kaikki kolme ehdottamaasi.

Anonyymi kirjoitti...

Maailaman parhan avauksen päivittäminen tulee varmasti tapahtumaan paljon tiuhemmin kuin maajoukkueen päivittäminen. Koska vaihtoehtoja on paljon enemmän ja tietämystä vähemmän. OK. Jätetään Eto'o. Mutta Hleb ja Rooney avaukseen. Onko ok?

Anonyymi kirjoitti...

Ok

Anonyymi kirjoitti...

Jostakin käsittämättömästä syystä tiedon päivitys ei onnistu. Yritykset jatkuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt onnistui maailman parhaan avauksen päivitys! Huh huh.