Suomen A-maajoukkueen avaus EM-karsinnassa Azerbaidzhanissa on tällä hetkellä (26.02.2007): Jääskeläinen, Kallio, Hyypiä, Tihinen, Pasanen, Kolkka, Väyrynen, Heikkinen, Tainio, Litmanen, Forssell.
Eli vielä on mahdollisuus saada paras avaus. Seurataan tilanteen kehittymistä esim. mahdolliset loukkaantumiset saattavat muuttaa avausta.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Forssell pelasi eilen 75 minuuttia kun Birmingham pelasi reserviottelun Walsallia vastaan. Miklun edellinen ottelu oli 14.10.2006.

Miklu pelasi Birminghamissa eilen tiistaina reserviottelussa West Bromwichia vastaas 90 minuuttia ja teki kaksi maalia ja syötti yhden. Eli Forsselin tilanne näyttää lupaavalta.

Viime viikonloppunakaan ei tullut yhtään loukkaantumista parhaalle avaukselle. Joten poikkeuksellisen hyvältä tilanne näyttää.

Forssell pelasi eilen Birminghamin edustuksessa 55 minuuttia vieraspelissä Norwichia vastaan. Birmingham hävisi 1-0.

Tainio oli eilen loukkaantuneena pohjevamman vuoksi FA Cupin uusinta ottelusta Spurs - Chelsea 1-2. Toivottavasti on kunnossa ensi viikolla Bakussa.

Tainio ei tuel tänään Wieniin maajoukkueen leirille. Tainion osallistumisesta päätetään perjantaina, kertoo Palloliitto.

Perjantaina iltapäivällä Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson ja Tainio keskustelivat puhelimessa Tainion kunnosta ja päätyivät siihen, ettei Tainio liity joukkueeseen.

Jalkapalloilija Mikael Forssell teki maanantai-iltana kaksi maalia englantilaisseuransa Birmingham Cityn reserviottelussa Sheffield Wednesdayn vieraana.
Birmingham voitti "Keskiviikkopoikien" reservit maalein 2-1, kun koko ottelun pelannut energinen Forssell loisti ensimmäisellä jaksolla ja vei vieraat edelle kahdella maalillaan.
Ensimmäisen maalin Forssell puski verkkoon, ja toinen maali syntyi sooloesityksen tuloksena. Hän harhautteli pari pelaajaa ja iski pallon pallon sisään etuylänurkkaan.
Valioliigapaikkaa tavoittelevan Birminghamin edustusjoukkueessa Forssell ei ole päässyt kentälle viime peleissä. / mtv3.fi 16.04.2007