2007-08-23

Puola pelin järjestelyt

Suomi - Puola pelataan Olympiastadionilla 12.09.2007 klo 19.00. Otteluun on tulossa: Ilpo/Tampere, Markku/Kotka, Ossi/Lahti, Olli/Helsinki, Pekka/Lahti, Hiiso/Tampere, Pasi/Helsinki, Toni/Lahti, Juppe/Lahti. Ja lisäksi peliin tulee sittenkin Simo/Helsinki, joka hankkii vielä lipun otteluun.
Töölöstä ravintolavaihtoehtoina ovat Bar Teos (Runeberinkatu 61, puh. 09 4543591) ja Coctail Bar. Mitä ehdotetaan?

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä Bar Teos - webbi sivu: http://www.barteos.fi/. Onko kommenteja ehdotetuissa paikoissa käyneillä. Onko kenelläkään Cocktai Barin webbisivuja; jostain syystä en löydä niitä (en vaan osaa etsiä ilmeisesti)

Anonyymi kirjoitti...

Minulle sopii hyvin Bar Teos, vaikka muita vaihtoehtoja en ole katsonut. Luotan Kalleen tässä asiassa. Mutta tietenkin ruokailu vastaava on ylin päättävä taho tässä asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ostin juuri kolme lippua lisää peliin E56 (70-72). Eli itselleni ja kahdelle puolalaiselle fanille. Nyt klubin kautta 12 osallistujaa Suomi - Puola peliin.

Anonyymi kirjoitti...

Bar Teoksen numero menee vastaajaan. pitäisi laitta viesti tai yrittää netin kautta. Ei kovin hyvältä kuulosta. Olisikohan muuta vaihtoehtoa?

Anonyymi kirjoitti...

www.ravintolaopas.net sivuilta löytyi hakusanalla töölö esim. nepalilainen ravintola Mountain, joka on saanut hyvät arvostelut (k.a. 4.25, max 5 pistettä). Olen käynyt vastaavassa, hyvää ruokaa ja hinnat kohtuullisia. Osoite: Nordenskiöldinkatu 8.

http://www.ravintolaopas.net/mountain/

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Olli, että ehdit katella. Voisi vielä yrittää selvittää millainen paikka on Bar Cocktail ja tekee sitten päätöksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Bar Cocktailia ei löydy. Uutena ehdotuksena keväinen Chicos kisahallia vastapäätä. Stadionia lähin ravintola, joten Ossin liikkuminen olisi helpointa.

Anonyymi kirjoitti...

Voihan raato, meikäläinen joutuu töiden takia jättämään Puola-pelin väliin! Ei ehdi millään kahdessa tunnissa Joensuusta Stadionille..

Onko teillä kellään tiedossa ylimääräisen lipun tarvitsijaa???

t. Pasi

Anonyymi kirjoitti...

No, sepä harmillista, että Pasi ei pääse. Simokin just ehti ostaa yhden lipun lisää, mutta ehkäpä löytyy joku innokas.

Anonyymi kirjoitti...

Pizza Hut tilattu ruokailupaikaksi Puola-peliin 12.9. Pöytä varattu nimellä Lahden Suomalainen Klubi ry alkaen klo 16.45. Huvittavana yksityiskohtana: tarjoilija muuttui puhelimessa rennosta erittäin asialliseksi ja alkoi painotetusti teititellä minua, kun kerroin varaavani pöydän yhdistyksen nimellä. Paikkaa voi vielä aivan hyvin vaihtaa, jos tähän ei olla tyytyväisiä jäsenistössä, mutta on hyvä olla joku paikka varalla. Tyytymättömät voivat ilmaista mielipiteensä, nyt kun asialle vielä voi tehdä jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Mikko ei pääse Puola peliin, joten Pasin lipun käyttöön pitää etsiä uusi ehdokas.

Anonyymi kirjoitti...

No, pitäisikö Simon sitten kysyä sitä työkaveriltaan, jos siellä kerran on potetiaalisia ehdokkaita. Tai sitten Makkosen Jounikin voisi ehkä lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Kalle ei ole tulossa ja myös Jukka ei tällä hetkellä ole tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Myin lippuni työkaverilleni. Joten otan Pasin lipun.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma, että järjestyi lipun siirto/myynti. Nähdään kenties sitten kun Suomi pöllyttää azerit marraskuun räntäsateessa.. Sehän on viikonloppupeli ja sopinee siten monelle paremmin kuin keskellä viikkoa.

t. Pasi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että asia järjestyi