2007-12-09

Maailman paras avaus - muutosehdotus

Maailman parhaaseen avaukseen ehdotetaan seuraava muutos. Pirlon tilalle Barcelonan argentiinalainen Lionel Messi. Muut parhaat tällä hetkellä: Kaka, Rooney, Ronaldo, Ronaldinho, Gerrard, Lahm, Terry, Cannavaro, Zambrotta, Buffon.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Messi pitää ehdottomasti saada mukaan. Varmaan Pirlon tilalle. Vaikka Ronaldinho onkin tällä hetkellä penkillä Barcelonassa, ei häntä taida viitsiä sivuuttaa. Ongelmaksi jää edelleen, että mukana on kolme englantilaista. Jos heillä oikeasti olisi kolme pelaajaa maailman parhaassa avauksessa, selviäisivät he EM-kisoihin. Barcelonan kapteeni Carlos Puyol voisi sivuuttaa Terryn. Mutta keväällä voidaan korjailla ja vertailla helpommin, kun on esim mestareiden liigan pudotuspelejä.

Anonyymi kirjoitti...

Terryn voisi pudottaa. Mutta pitää olla kunnollinen ja puntaroitu vaihtoehto. Ja ei kolme huippupelaajaa Englannilla riitä jos maalivahti imuroi. Jalkapallo on joukkuepeli.

Anonyymi kirjoitti...

Jos miettii, ketkä on oltava ainakin parhaassa avauksessa, niin he ovat Kaka, Messi ja Ronaldo. Muita voidaan harkita korvattavaksi, oikeastaan kaikkia tämän hetken avauksesta, toki ainakin Rooney ja Gerrard ovat vahvoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Muutokset on hyvä tehdä harkitusti ja perustellusti. Uusi pelaaja pääsee silloin avaukseen kun selkeästi kuuluu siihen. Messi täyttää kriteerit ja Pirlon on pudottava pois. Muita selviä tapauksia ei tällä hetkellä ole, joten ehkä tänä vuonna ei muita muutoksia tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Tehdään vaan tämä yksi muutos

Anonyymi kirjoitti...

Vielä voisi tehdä toisen muutoksen eli Milanin Nesta Terryn tilalle. Nesta on ollut paljon esilla positiivisessa mielessä. Milan voitti just seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja keväällä Euroopan cupin. Hyypiäkin äänesti Nestaa maailman kolmanneksi parhaaksi (Kakan ja Gerrardin jälkeen) Suomen maajoukkueen kapteenina Fifan äänestyksessä.

Anonyymi kirjoitti...

Terryn pudottaminen voisi olla oikeutettua. Terryhän on pelannut rikkonaisen vuoden kun loukkaantumisia. Ehdotettu aikaisemmin Puyolia ja nyt Nestaa. Pitäisi olla selkeä ehdotus ja kunnon perustelut.

Anonyymi kirjoitti...

Muutokset päivitetty sivuille keskustelujen jälkeen. Nyt 2007 paras avaus valmis.