2008-03-09

Lahden Suomalaisen Klubin paidat

Klubi pohtii t-paitojen hankkimista. Alustavasti on päädytty siniseen paitaan, jossa etupuolella sydämen kohdalla valkoisella teksti LAHDEN SUOMALAINEN KLUBI. Laittakaa kommentteja.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun puolestani tilatkaa.

Mikko

Anonyymi kirjoitti...

Minun puolestani myös tilatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tehdä vertailua eri yritysten välillä paitojen hinnasta ja laadusta, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Laittakaa tietoa. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin jo kerroin sähköpostissa, halvin paikka, kun katsoin noin kymmenen paitoja myyvää paikkaa oli oheinen, kts. linkki.

http://www.talenco.fi/tuoteryhma/38.09.00/T-Paidat

Eli lähdetään tästä siihen asti kunnes joku löytää paremman paikan. Voisi ensiksi tilata yhden paidan ja siitä tsekkailla materiaalin laatua; ja tekstin kokoa ja fonttia ym.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatus ok. Kun emme näillä näkymin tilaa suurta määrää, niin on aika sama jos teetämme ensin yhden paidan kokeeksi.
Mutta odotellaan muita ehdotuksia.
PS Kokeilen samalla laittaa linkin paitasivulle uudella tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Linkki toimii nyt niin, että pitää linkata simo, niin pääsee paitafirman sivuille.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, näyttää linkityksesi toimivan. Olin vaan itse laittanut väärän linkin viime kerralla. Paikka mistä saa yksittäisiä paitoja aika halvalla näkyy oheisesta linkistä.(Paita 10 euroa + painatus 2e + toimituskulut 1-3 paidalle 3,50e ja yli kolmelle paidalle 7e) Tämä on siis halvin mitä olen löytänyt tähän mennessä.

http://www.paitashop.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kokeillaan vaan yksi paita. Eli Sydämen kohdalle teksti LAHDEN SUOMALAINEN KLUBI arial fontilla.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi parempi laittaa vielä loppuun ry pienillä kirjaimilla. Eli LAHDEN SUOMALAINEN KLUBI ry .Voidaan kokeilla Arialia, vaikka se on oikeastaan yksi rumimpia fontteja. Paidan väri valkoien ja teksti sininen. Kun hiukan tuossa hahmottelin wordillä, niin havaitsin että tekstimme on aika pitkä. Jo wordin fonttikoko 14, jonka korkeus paperilla on noin 5 millimetriä tekee tekstistä noin 11-12 cm pitkän. Sen pituinen teksti vielä juuri ja juuri mahtuisi kivasti paitaan, mutta tekstin korkeuden lisääminen lisää myös sen pituutta ja sitten se ei ehkä enää näytä hyvältä toispuolisena.

Anonyymi kirjoitti...

Miellyttävämpi fontti olisi Times New Roman, ehkä 16. Hivenen pienempi tekstistä tosin tulee kuin Arialilla, mutta bold voisi auttaa. Toisaalta hillitty on aina parempi. Ja teksti olisi yhdellä rivillä tyylikkäin, kunhan ei ulotu liian pitkälle keskelle.

Anonyymi kirjoitti...

Arial rumin fontti. Miksi tämä tulee esille nyt? Kaikki Klubin dokumentit on tehty Arial fontilla koko historian ajan. Mielestäni tyylikkäin fontti.
Jos paitaan tulee teksti jollain muulla fontilla kuin arial niin koko Klubin imago menee uusiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tehdään Arialilla vaan. Joo, teksti olisi parempi yhdellä rivillä, mutta siitä tulee helposti liian pitkä, varsinkin jos tekstin kokoa vielä suurennetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Simo kommentoipa vielä haluatko tekstin kolmelle vai yhdelle riville? Minä olen samaa mieltä kun sähköpostilla vastannut Ossi eli teksti kolmelle riville keskitettynä. Syynä se, että muuten tekstistä tulee liian pitkä, jos se on yhdellä rivillä. Eli: Fontti Arial, fonttikoko 16, paidan väri valkoinen, teksti Suomen lipun sininen ja tekstin perään ei ry tai muuta lyhennettä, teksti tulee vasemmalle puolelle. Minä voin vaikka tilata yhden paidan näillä spekseilä. Onko Ok?

Anonyymi kirjoitti...

Perustelut ovat tulleet hyvin esille keskustelussa, päädyn kannattamaan Ilpon ehdotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Eli vielä huomasin. Painoväri-sinistä ei ole kun yhtä väriä tuolla paitashopissa (eli vain yhtä sinisen värisävyä). Se taitaa olla kirkkaampi kuin Suomen lipun sininen, mutta näyttää aivan hyvältä. Ja toinen juttu: Eli pitää vielä valita paita, katsokaa siis linkistä paitavaihtoehtoja. Ehdotan tähän ekaan paitaan malliksi Valueweight o-aukko, hinta paidalla 13e + painatus 2e + toimituslukut 3,5e.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa hyvältä. Teksti arial fontilla isoilla kirjaimilla kolmelle riville ja ry pois. Mutta voisiko paita olla sininen ja teksti valkoisella?

Anonyymi kirjoitti...

Koko homma taitaa kaatua Ilpolle, kun en ole löytänyt vielä Lahdesta mitään tarjouksia. Jotta asia ei mutkistuisi, valkea paita arialin fontilla (16 pt) on tällä tietämyksellä oikein hyvä ja selkeä valinta.

Tekstin joutunee asettelemaan kolmelle riville väkisin, mutta ehdotan vielä harkittavaksi tekstin muodoksi sellaista, että vain alkukirjaimet ovat isolla (Lahden Suomalainen Klubi) eli samalla tavoin kuin yhdistysrekisterissäkin. Tämä on myös yleinen tapa tehdä otsikoita nykyään.

Jos paitaa käyttää säälisti ja pesee nurinperin miedolla lämmöllä, logo varmaan kestää siinä useita vuosia.